29.1.2015

Hiusongelmia

Moikka!
Ensinnäkin tervetuloa uudet lukijat, teitä on tullut paljon lyhyessä ajassa!
Tällä kertaa tulee erilainen postaus ja toivoisin saavani mahdollisimman paljon mielipiteitä luettuanne postauksen!

Mulla on tällä hetkellä aivan järkyttävä hiuskriisi. Toivoin joululahjaksi lahjakorttia kampaajalle, koska nykyisin tuhlaan rahat mielummin ripsienpidennyksiin kuin kampaajalle. Viime aikoina oon kuitenkin kaivannut kipeästi päivitystä mun tukalle. Kävin viimeksi kampaajalla vähän ennen mun ylppäreitä, jolloin mun tyvi värjättiin tummaksi. Pidin kyseisestä väristä tosi paljon, mutta sen ylläpitäminen ei sopinut mun kukkaroon.

Kokosin pienen kollaasin miten mun tukan väri on muuttunut vajaan vuoden aikana (apua voiko siitä olla noin pitkä aika kun oon viimeksi käynyt kampaajalla?!)
 photo hiukset_zpsa81e8a04.jpg

Mulla on luonnostaan ohuet hiukset, oma väri on vaalea/maantieharmaa - kirottu tukka siis. Miksi mulla nyt on niin kamala hiuskriisi? Siksi, koska mun tukka on kasvanut aivan liian pitkäksi, etten osaa/pysty pitää sitä auki ilman, että se näyttää aivan kauhealta. Ainut hyvä puoli "näin" (mulla ei ole tällä hetkellä kuvaa, missä mulla on tukka auki (suoristettuna), koska se tosiaan näyttää kauhealta) pitkässä tukassa on se, että pystyn tekemään kivan nutturan, josta on tullut mun vakkarikampaus.

1. Mun tukka ennen kampaajaa, tätä ennen olin käynyt vähän ennen penkkareita kampaajalla, jolloin tyvi värjättiin silloinkin tummaksi.

2. Juuri lakkiaisiin lähdössä, tukka värjätty muutama päivä sitten.

3. Tältä tukka näytti auki.

4. Juhannuksena eli muutaman viikon vanha tukka.

5. Heinäkuun puoliväli.

6. Syyskuussa tyvi oli jo muuttunut harmahtavaksi, kun oma väri puskee läpi.

7. Tässä kuvassa olin värjännyt tukkani kaupanvärillä. Väri ei sinänsä mitään muutosta tuonut, paitsi sulautti tyvivärin latvojen väriin. Tämä kuva otettu marraskuussa.

8. Ja tukkani nyt kiharrettuna (kuva otettu viime perjantaina). Värjäsin noin kolme-neljä viikkoa sitten koko tukan vaalealla värillä, jonka ansiosta tukasta tuli pissan värinen. Ja sitä se edelleen on.Koska sain joululahjaksi lahjakortin kampaajalle, oon saanut varattua ajan ystävänpäivälle. Ja oon pitkän harkinnan jälkeen päättänyt napsasta tukkani taas suht' lyhyeksi. En tarkoita polkkatukkaa, koska siitä olen saanut kärsiä koko lapsuuden ja yläasteen. Long bob voisi kuvastaa parhaiten hakemaani tyyliä. Listasin alle hiusmalleja ja -värejä, jotka haluaisin toteuttaa ystävänpäivänä!
Kuvat ovat Pinterestistä

Näiden pohjalta, toivon suuresti saavani paljon mielipiteitä ja kommentteja! Hyvää yötä <3
 photo hiukset2_zps5fde2c97.jpg

Eveliina

6 kommenttia:

 1. sulle vois sopii tosi hyvinkii tollanen vähän lyhyempi malli, ja varsinki noi kaikki kuvien hiustyylit on tosi kivoja! "uudet" hiukset kyllä piristää aina kummasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mut oon kyll itsekin päätynyt siihen tulokseen, että noi lyhyet sopii paremmin! Ehkä joskus alkaa toi polkkamallikin himottaa :D

   Poista
 2. Aivan ihanat hiukset siulla!<3 mie tuhosin omat hiukseni totaalisesti nyt vähän aikaa sitten. Vaalennus hullaantumiseen höyrähtäneenä mie iskin päähäni värinpoiston ja seuraavana päivänä sitten vielä vaalennusaineet. Noh lopputuloksena oli kyllä vitivalkoinen tukka, mutta hiukset oli pari viikkoa sellaista haurasta kuminauhaa :s nyt ois vähän toiveissa että kunhan näitä saa parempaa kuntoon niin värjäyttäisi tyveä pikkuisen ja sitten antaisi pitkän aikaa olla ihan ilman värejä :'D huh mikä romaani tuli kirjotettua sori! :D siulla on tosi kiva blogi mitä tässä selailin ja jään seurailemaan siun juttuja jatkossakin! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos!! Voi eii, tosi ikävä kuulla. Mutta onneksi hiukset uusiutuu, joten jos ne kerran pilaa (minäkin joskus yläasteella innostuin käyttämään _hieman_ turhan usein suoristusrautaa), niin onneksi kasvavat takaisin vahvempina.
   Tervetuloa lukijaksi <3

   Poista
 3. Ton kollaasin hiustyylit on kivoja kaikki, mutta jos sulla on ohuet hiukset niin ei kannata leikkauttaa "tasapitkää" mallia, näyttää helposti tosi lättänältä. Mut mä liputan silti aina lyhyiden hiusten puolesta, ne on tyylikkäämmät! ;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä! Se pieni kerroksittain leikkaaminen on vaan siitä ärsyttävää, jos haluaa pitkää tukkaa kiinni (tarkotus siis leikata sen pituiseks, että vielä kiinni saa). Pitkät hiukset on ihan tylsiä!!!

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3