6.1.2015

Hiljainen kuukausi

Kääk kuinka pitkä aika siitä onkaan kun viimeksi olen postaillut. Lupasin itselleni, etten joulunaikaan aijo stressailla bloggaamisesta ja pidin lupaukseni!
Siitä syystä en päässyt toivottamaan teille hyvää joulua ja uutta vuotta, mutta toivotan sitä näin jälkikäteen.

Kuinkas teidän joulu ja uusivuosi sujui?

Mun joulu meni suurimmaksi osaksi töiden merkeissä (yllätys yllätys), jonka takia en oikein ehtinyt joulufiilikseen mukaan tai oikeastaan se loppui liian aikaisin, koska oonhan mä jo marraskuusta lähtien kuunnellut (ja laulanut) joululauluja ja paistanut joulutorttuja!
Toivottavasti ensijouluna pääsen myös rakentamaan piparitalon mikä jäi tänäkin vuonna tekemättä  vaikka kuinka vannoin itselleni, että sellainenkin keritään väsäämään.
En kuitenkaan sano, että jouluni olisi ollut epäonnistunut. Kaksi päivää sain nauttia joululomasta, mutta kyllä se ihan hyvin mulle riitti. Jouluaatto oli yhtä reissaamista, mutta kyllä siinäkin kerkesi syödä jouluruoan ja muutaman mätileivän, jota koko vuoden olin odottanut. Tänä vuonna voin kuitenkin sanoa, että lahjat olivat joulun kohokohta! Ihania ihania ihania lahjoja ja pian myös esittelen ne teille!
Uusivuosi oli ihan huippu! Meillä oli todella kiva porukka ja tänä vuonna ei tarvinnut torilla palella ja varoa maassa räjähtäviä ilotulitteita :D

Koska mulla oli näin pitkä tauko postailusta, mulla on ihan hirveesti kirjoiteltavaa ja koska olen vihdoin kolmen viikon "lomailun" jälkeen päässyt takaisin kotiin, nyt mulla riittää energiaa ja halua myös kirjoittaa teille.
Lähipäivinä siis tulossa joulukuun tapahtumista enemmän juttuja, tässä muutamat sniikpiikit!

Eveliina

4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia, vaikutat ihanan pirteeltä! Ja oot muuten hirmu sievä:)

  VastaaPoista
 2. Jees! Meitsi täällä innolla odottelee "lomailevia" blogeja takaisin ja tässä yksi :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla! :) pian tulee kunnolla juttua!

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3