8.1.2015

50s teemasyndet

Huomenta!

Niin kuin kerroin edellisessä postauksessa, mulla on teille vaikka mitä kerrottavaa mitä joulukuun aikana tuli puuhattua. Päätin aloittaa postausrynnäkön palaamalla mun ihanan ystävän, Roosan 19 vuotis syntymäpäiväjuhliin, joissa oli 50-luvun teema. Mistä tääkin teemaidea sai alkunsa? Yhtenä pimeenä ja tylsänä iltana, lähdin Roosalle kuluttamaan aikaan ja päädyttiin muistelemaan kuinka kivoja synttäribileitä meidän kaverit on järjestänyt ja miksei nyt olisi Roosan aika järjestää kunnon synttärijuhlat. Lopulta kekkastiin, että synttäreiden teemana olisi 50-luku (kiitos Pinterestin inspiroivien kuvien)!
Pian aloinkin hullunlailla miettimään kampausta ja asua. Rahatilanne ei sillä hetkellä ollut paras mahdollinen, joten pyrin kokoamaan asun jo valmiiksi omistamistani vaatteista. Paidan jouduin kyllä ostamaan, mutta se ei muutamaa euroo enempää köyhyyttänyt lompakkoani. Ja voi luoja, kun oli aika tehdä koekampaus. Ei siitä tullut yhtään mitään. Onneksi ihana kampaajaystäväiseni Sonja ehti tekemään kampauksen ja pian oltiinkin aikakoneessa kohti 50-lukua!
Ruoka oli ihan huippua (sekin tietysti 50-luvun teemalla). Oli minihamppareita, -kolmioleipiä, keksejä ja kuppikakkuja. Kuppikakkuja tulikin muutama (..sata) ahmittua illan aikana. Lisäksi meille oli valmistettu 50-luvun drinkitkin! Nam, voisipa jotenkin palata takaisin tuohon iltaan.
Toivottavasti tällaisia teemapippaloita olisi tulevaisuudessa tulossa enemmänkin!

Eveliina

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta! Oon 22-vuotias ja ollut ainoastaan kerran teemabileissä, mikä on sinänsä aika jännä.. itellä ei kauheesti löydy motivaatioo järjestää sellasia :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja niin ne olikin! Loppujen lopuksi ei oikeasti edes vaadi paljoa! Riippuu tottakai minkä teeman päättää valita, mutta 50luku on siitä helppo, että raidat, pallot ja kellohameet/mekot ovat edelleen muodissa ;)

      Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3