27.1.2015

2 x 2 + 1

 photo outfit_zpsb4e88d38.jpgMoikka! Valittelin eilen, kuinka mulla oli voimat pois viikonlopun jälkeen. Sinänsä en sitä ymmärrä, koska mitään yltiömäisen energiaa kuluttavaa toimintaa ei ollut (paitsi perjantain sali), mutta uskon, että roskaruoalla oli jotain tekemistä sen kanssa. Oltiin vihdoin saatu sovittua tyttöjen kanssa viikonloppu, milloin jokainen pääsisi tulemaan Lahteen. Milja tuli jo perjantaina, käytiin lounaalla syömässä kiinalaista ja sushia. Myöhemmin suuntasimme salille ja illalla Milja valmisti meille ihanan munakasillallisen! 

Lauantaina käytiin vielä Picnicissä syömässä patongit ja salaatit. Käytiin vielä nopeasti nappaamassa Clas Ohlsonilta selfietikku. Ajateltiin, että vihdoin me kaikki neljä mahdutaan yhteen kuvaan, mutta saa nähdä kuinka paljon tikulle tulee käyttöä. Lopulta Essi ja Roosakin saapuivat paikalle ja pian alettiin valmistautumaan illallista varten. Olin varannut pöydän Mamma Mariasta, jonne oltiin päätetty mennä (okei.. mä ehkä hieman painostin, mutta kuitenkin). Ruoka oli jälleen kerran aivan ihanaa ja suunnittelin huomenna meneväni Mamma Mariaan lounaalle T:n kanssa.
Mamma Marian jälkeen siirryttiin Amarilloon syömään jälkkärit ja pelaamaan Aliasta. Syötiin Roosan kanssa brownie, joka oli superhyvää, vaikken yleensä tykkää suklaisista jälkkäreistä. Istuttiin ja juteltiin kyllästymiseen saakka ja palattiin takaisin meille. Aamulla alettiin etsimään hyvää brunssipaikkaa, mutta koska sellaista ei löytynyt, tyydyttiin Sokoksen Pressoon (:'D). Ja pian mun kolme ihaninta ystävää lähtikin jo pois. Viikonloppu meni ihan liian nopeasti, mutta ei ihmekkään, koska noiden ihmisten kanssa on aina niin hauskaa, että ajantaju katoaa.

Koska koko viikonloppu oli yhtä läskeilyä, päätin vielä testata Burger Kingin Whopperin. Sanonpaha vaan, että oli liian vähän juustoa.
 photo IMG_0299_zpsd8c717de.jpg
 photo bode_zpsde7d325d.jpg
 photo ruokakollaasi_zps2a66fc81.jpg
Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3