Siirry pääsisältöön

Valopallot

Moikka!
Olisipa tänä aamuna saanut avata verhot ja ilahtua lumisateesta, niin kuin lauantaina sai. Ihana itsenäisyyspäivä, joka tänä vuonna tuntui erityisen tärkeältä ja merkitykselliseltä vietettyäni monta tuntia isomummuni kanssa kuunnellen hänen muistelmiaan talvisodasta. 
Olisin halunnut nähdä Linnan juhlien vastaanoton, jolloin olisin päässyt arvostelemaan mitä ihanimpia ja kamalimpia iltapukuja, mutta vietin illan töissä. Ihan hyvä vaihtoehto sekin.
Sunnuntaina heräsin kymmenen aikoihin pikkuisen serkkuni älämölöön ja kolisteluun. Hetken aikaa leikittyäni ja syötyäni aamupalan suuntasin Goodmanniin hakemaan Cubuksesta ihanan vaaleanpunaisen velourasun, jonka mummi oli luvannut ostaa mulle joululahjaksi. Ennen vihasin velourasuja, mutta nykyään vietän kaikki päivät ne päällä, jos on mahdollista :D
Myöhemmin iltapäivällä suuntasin taas töihin ja klo 23:00 lähti bussi takaisin kotiin.

Lahteen avattiin muutama kuukausi sitten Fitness24Seven-kuntosali. Edellisen salini lopetettua toimintansa päädyin lopulta hakemaan jäsenyyden F24S:niin. Nykyisin tulee vietettyä paljon enemmän aikaa salilla, koska jäsenyyteen kuuluu myös ryhmäliikuntatunnit, joihin oon ihastunut. Kokeilin ensimmäistä kertaa ryhmistä missä oli yhdistettynä muun muassa joogaa ja pilatesta - oon koukussa. Pakko päästä vähintään kerran viikossa kyseiselle tunnille. Tuntuu hyvältä, kun on taas saanut kunnolla kiinni treeneistä ja motivaatiota riittää. Ja energiaa piisaa vaikka kuinka paljon.
Lupasin myös esitellä teille valmiit valopallot! Oon niin rakastunut näihin, että pakko tehdä vielä toiset! Kaiken kaikkiaan näiden hinnaksi tuli alle 5 euroa, joten eiköhän kenen tahansa budjetti siihen taivu, jos valopallot haluaa :) Edelleen, jos ohje kiinnostaa, niin kommenttiboksiin viestiä!

Juuri tulin Peppu-vatsasta, joten siirryn keittiön puolelle tekemään iltapalaa. Hyvää yötä ja ihanaa joulunodotusta, kohta se on jo!

Eveliina

Kommentit

  1. Muakin kiinnostais ohje! :)

    VastaaPoista
  2. Hienot nuo valopallot! :) Itsekin olen miettinyt jäsenyyttä tuonne samaiselle salille, mutta en ole vielä ainakaan jaksanut tehdä hirveästi asian eteen mitään :D Onko siellä paljon ryhmäliikuntoja? Käytkö muilla tunneilla? Onko salilla aina paljon porukkaa, vai löytyykö myös hiljaisia hetkiä? Voitko muuten suositella salia? Toivottavasti jaksat vastailla kysymyksiin :)

    http://ellanooran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)
      Ryhmäliikuntatunteja löytyy paljon ja varmasti jokaiselle juuri sopiva. Löytyy tanssia, kamppailulajeja, joogaa ja spinningiä, mistä ikinä ite tykkääkään. Oon tähän mennessä kokeillu BodyBalancee, jossa on yhdistettynä tai chi:tä, joogaa ja pilatesta, BodyJamia, joka on menevä tanssitunti ja peppu-vatsaa, joka oli IHANAN rankka - se ihana fiilis tunnin jälkeen.
      Kyseisellä salilla on tietyt ajat, jolloin on ruuhkaa (esimerkiksi klo16-19), mutta niin on muillakin saleilla. Ikinä en ole kuitenkaan joutunut jonottamaan mihinkään laitteeseen :)
      Ja suosittelen ehdottomasti! :) Harmi vaan, että tällä hetkellä Suomesta löytyy ainoastaan tuo Lahden kuntosali, jossa on mahdollisuus osallistua myös ryhmiksiin.

      Poista
  3. muakin kiinnostaa ohje:)

    VastaaPoista
  4. No sulla ei ainakaan ole pitkä matka TRIO:lle, jos tuo ylin tosissaan on teidän ikkunasta! :D Huisit maisemat kyl, tonne torityömaalle kurkkiminen ois varmaa mun päivittäistä puuhaa, jos asuisin tossa :D Mun mukkulan kämpän ikkunasta ei oikee näy ku hiljanen rintaniemenkatu (Y)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ylppärit

Päivää! Ovatko kaikki jo selviytyneet viikonlopusta? Mulla oli erittäin tapahtumarikas ja roskaruoantäyteinen viikonloppu, mutta silti innokas uuteen viikkoon.  Perjantaina oli muuttopäivä ja koko päivä meni roudatessa tavaraa ja myöhemmin tavaroiden purkaminen jatkui yöhön asti. Lauantaina herättiin pirteinä uuteen iloiseen päivään, koska tiedossa oli Loviisan ylioppilasjuhlat, joista oltiin puhuttu ainakin  kaksi vuotta. Juhlat oli loistavat kaikinpuolin. Söin maailman parasta suklaakakkua ja tzatzikia siihen asti kunnes oli pakko lopettaa, että muillekin jää. Mulle valikoitui päälle ihana ihonmyötäinen värikäs kuosimekko, jonka viime tipassa löysin FB-kirpparilta. En edes muista kuinka kauan oon etsinyt tuon tyylistä mekkoa ja vain muutama päivä ennen juhlapäivää, tämä kaunokainen tuli eteeni. Ja vain 14 eurolla?! Hallelujah FB-kirpparit! Hiusten kanssa mulla oli pientä kriiseilyä, koska halusin kampauksen, joka näyttää hyvältä koko päivän aamun pikkutunneille asti, mutta o

Kuinka tehdä valopallot?

Moikka! Vihdoin pääsin tämänkin postauksen kimppuun, joita monet teistä ovatkin jo odottaneet! Tein loppusyksystä itselleni valopallot, joista olin jo pidemmän aikaa haaveillut. Alunperin olin ostamassa valmiit valopallot, mutta lopulta päätin tehdä ne itse. Harmikseni en tekohetkellä tajunnut ottaa kuvia itse prosessista, mutta onneksi Pitsiä ja piikkilankaa -blogin Senja antoi minulle luvan lainata hänen kuviansa. Itseasiassa taisin juuri itsekin ottaa mallia hänen kuvistansa valopalloja tehdessä. Ja syy minkä takia en itse alkanut väsäämään palloja uudestaan oli se, että liima aiheutti ikävän allergiareaktion (minä tyhmänä kun unohdin hankkia suojakäsineet) , enkä halunnut, että käsieni iho kuoriutuisi kokonaan pois. Mutta mennään asiaan! 1. Tarvitset paperinarua, vesi-ilmapalloja (HUOM! älä unohda pumppua niin kuin minä, näin vältyt ylimääräisiltä ravaamisilta kaupassa -.-),  erikeepperiä/muuta liimaa (Itse käytin Tigerista ostettua perus askarteluliimaa) , led-valosetti

Kesäinen meikki oranssinpunaisella punalla

Hellouu! Voi jumankekka mikä tappelu käytiin koko eilisen päivän aikana, kun en millään meinannut saada videota tallennettua koneelle, kun iMovie herjasi jatkuvasti kovalevyn olevan täynnä. Noh ongelma kuitenkin saatiin lopulta ratkaistua. Pahoittelen jo etukäteen hieman masentuneesta olemuksestani, videonkuvaamista edeltävät tapahtumat taisivat olla vielä liian pinnalla. Lupaan petrata ensi videossa :) Muistakaa HD! Ja nauttikaa videosta <3 Videossa käytetyt meikit: Pohjustus: - EOS Passion Fruit -huulirasva - Kicks Blur Primer -pohjustusaine Meikkipohja 1: - Garnier BB-voide sävyssä LIGHT - Joe Blasco keltaiseen taittuva peiteväri. Niinkuin videosta huomaa, takakansi niin kulunut, ettei sävyä näe. - Joe Blasco meikkivoide sävyssä Olive Beige 2 Kulmat: - Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävyssä Dark Brown - Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax sävyssä Harmaanruskea 2 Meikkipohja 2: - Joe Blasco irtopuuteri sävyssä LIGHT - H&M:n poskipuna säv