9.12.2014

Valopallot

Moikka!
Olisipa tänä aamuna saanut avata verhot ja ilahtua lumisateesta, niin kuin lauantaina sai. Ihana itsenäisyyspäivä, joka tänä vuonna tuntui erityisen tärkeältä ja merkitykselliseltä vietettyäni monta tuntia isomummuni kanssa kuunnellen hänen muistelmiaan talvisodasta. 
Olisin halunnut nähdä Linnan juhlien vastaanoton, jolloin olisin päässyt arvostelemaan mitä ihanimpia ja kamalimpia iltapukuja, mutta vietin illan töissä. Ihan hyvä vaihtoehto sekin.
Sunnuntaina heräsin kymmenen aikoihin pikkuisen serkkuni älämölöön ja kolisteluun. Hetken aikaa leikittyäni ja syötyäni aamupalan suuntasin Goodmanniin hakemaan Cubuksesta ihanan vaaleanpunaisen velourasun, jonka mummi oli luvannut ostaa mulle joululahjaksi. Ennen vihasin velourasuja, mutta nykyään vietän kaikki päivät ne päällä, jos on mahdollista :D
Myöhemmin iltapäivällä suuntasin taas töihin ja klo 23:00 lähti bussi takaisin kotiin.

Lahteen avattiin muutama kuukausi sitten Fitness24Seven-kuntosali. Edellisen salini lopetettua toimintansa päädyin lopulta hakemaan jäsenyyden F24S:niin. Nykyisin tulee vietettyä paljon enemmän aikaa salilla, koska jäsenyyteen kuuluu myös ryhmäliikuntatunnit, joihin oon ihastunut. Kokeilin ensimmäistä kertaa ryhmistä missä oli yhdistettynä muun muassa joogaa ja pilatesta - oon koukussa. Pakko päästä vähintään kerran viikossa kyseiselle tunnille. Tuntuu hyvältä, kun on taas saanut kunnolla kiinni treeneistä ja motivaatiota riittää. Ja energiaa piisaa vaikka kuinka paljon.
Lupasin myös esitellä teille valmiit valopallot! Oon niin rakastunut näihin, että pakko tehdä vielä toiset! Kaiken kaikkiaan näiden hinnaksi tuli alle 5 euroa, joten eiköhän kenen tahansa budjetti siihen taivu, jos valopallot haluaa :) Edelleen, jos ohje kiinnostaa, niin kommenttiboksiin viestiä!

Juuri tulin Peppu-vatsasta, joten siirryn keittiön puolelle tekemään iltapalaa. Hyvää yötä ja ihanaa joulunodotusta, kohta se on jo!

Eveliina

6 kommenttia:

 1. Muakin kiinnostais ohje! :)

  VastaaPoista
 2. Hienot nuo valopallot! :) Itsekin olen miettinyt jäsenyyttä tuonne samaiselle salille, mutta en ole vielä ainakaan jaksanut tehdä hirveästi asian eteen mitään :D Onko siellä paljon ryhmäliikuntoja? Käytkö muilla tunneilla? Onko salilla aina paljon porukkaa, vai löytyykö myös hiljaisia hetkiä? Voitko muuten suositella salia? Toivottavasti jaksat vastailla kysymyksiin :)

  http://ellanooran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Ryhmäliikuntatunteja löytyy paljon ja varmasti jokaiselle juuri sopiva. Löytyy tanssia, kamppailulajeja, joogaa ja spinningiä, mistä ikinä ite tykkääkään. Oon tähän mennessä kokeillu BodyBalancee, jossa on yhdistettynä tai chi:tä, joogaa ja pilatesta, BodyJamia, joka on menevä tanssitunti ja peppu-vatsaa, joka oli IHANAN rankka - se ihana fiilis tunnin jälkeen.
   Kyseisellä salilla on tietyt ajat, jolloin on ruuhkaa (esimerkiksi klo16-19), mutta niin on muillakin saleilla. Ikinä en ole kuitenkaan joutunut jonottamaan mihinkään laitteeseen :)
   Ja suosittelen ehdottomasti! :) Harmi vaan, että tällä hetkellä Suomesta löytyy ainoastaan tuo Lahden kuntosali, jossa on mahdollisuus osallistua myös ryhmiksiin.

   Poista
 3. muakin kiinnostaa ohje:)

  VastaaPoista
 4. No sulla ei ainakaan ole pitkä matka TRIO:lle, jos tuo ylin tosissaan on teidän ikkunasta! :D Huisit maisemat kyl, tonne torityömaalle kurkkiminen ois varmaa mun päivittäistä puuhaa, jos asuisin tossa :D Mun mukkulan kämpän ikkunasta ei oikee näy ku hiljanen rintaniemenkatu (Y)

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3