2.12.2014

Joulusisustus

Moikka!
Ensimmäiset joulutortut on juuri äskön "leivottu" ja nautittu. Joulumusiikki soi, kynttilät palaa ja minijoulukuusi on valoja vaille valmis.
Nyt mulla on joulufiilis. Ja tää on ihanaa!
Sisustuksen suhteen oon ollut aika maltillinen, koska en halua, että joulun jälkeen mulla on älyttömän paljon pientä joulukrääsää, jotka odottaa taas vuoden häkkikomerossa. Mä vihaan krääsää ja pyrin muutossa heittämään raa'alla kädellä kaiken turhan pois. Ja aika hyvin mä siinä onnistuinkin.
Räpsäilin teille muutamia kuvia mun joulusisustuksesta. (joku saattaakin huomata, että rakastan kynttilöitä)
Mä niin rakastan meidän pientä joulukuusta! Tiesin, ettei meille isoa ole tulossa, joten tämä oli nappiostos meille!
Käytyäni eilen auttamassa isomummuani, sain mukaani ihania joulukuusenkoristeita (ja nuo ihanat joulusaapaskynttilät, joista kuva ylempänä), jotka sopi täydellisesti meidän kääpiökasville. Vielä valot puuttuu, mutta Tigerissa nekin maksaa vain muutaman hassun euron. 

Onko teillä jo herännyt joulufiilis? Jos ei niin kuunnelkaa alempana oleva biisi ja leipokaa piparitalo niin kyllä se sieltä tulee! Ihanaa joulunodotusta kaikille 

2 kommenttia:

 1. Iiihana sisustus <3 !! mul on hankinnan alla toi punainen tähtityynyt joulusisustukseks, omistan niitä nyt beigenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Joo mullakin oli alunperin tarkoitus ostaa Gantin tollanen samanlainen, mutta sattumoisin löysin porukoilta ton niin eipähän tarvinnut merkistä maksaa! Todennäköisesti tuun kuitenkin ostaa ainakin yhen tyynynpäällinen Gantilta ;)
   Ne on niin ihania!

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3