5.12.2014

Do It Yourself - viikko

Iltaa ja hyvää viikonlopun alkua!

Viime postauksen jälkeen innostuin selailemaan Pinterestiä, jonka seurauksena aloin väsäämään sitä sun tätä joulukrääsää! (Tiedän mitä sanoin viime postauksessa, suurinosa varmasti lentää roskikseen joulun jälkeen :D) Harjoittelin muun muassa tekemään rusetteja ja valopalloja! Koristelin Ikeasta ostetut kynttilänjalat itsetehdyillä ruseteilla ja niistä tuli kivan jouluiset! (kuva alempana) Lisäksi kävin taas isomummullani, jolta sain kotiinviemisiksi lisää joulukuusen koristeita. Meidän pikkukuusi rupee olemaan jo täynnä koristeita, joten tein lopuista kuusenkoristeista kivan pöytäkoristeen meidän olkkarin pöydälle.
Löysin monista eri blogeista ohjeita, kuinka tehdä itse valopalloja. En ollut osannut edes ajatella, että niiden tekeminen voisi olla näinkin helppoa. Hermot meinasi muutaman kerran pettää ja käsien iho kuoriutui (ennen kuin tajusin käyttää suojakäsineitä), mutta tiedän lopputuloksen olevan vaivan arvoinen! Ja loppujen lopuksi nämäkin tulee noin 50% halvemmaksi kuin valmiit kaupasta ostetut.
Tällä hetkellä odotan viimeisten pallojen kuivumista, jotta pääsen kokoamaan setin kokonaiseksi! Laitan sitten tänne bloginkin puolelle kuvan, kun kaikki pallot ovat kuivuneet :)

Jos haluatte tietää, kuinka tehdä ihanat pallovalot itse, kertokaa se kommenttiboksissa!
Leivoin (tai no.. enemmänkin kokosin) vuoden ensimmäiset joulutortut muutama päivä sitten!
Ja juuri itseasiassa nostin uuden pellillisen torttuja pöydälle jäähtymään, jonka jälkeen päästään vähän isommalla porukalla nauttimaan niistä!
Kokeilin perinteisen luumumarmeladin lisäksi myös omena-kanelimarmeladia, joka oli erittäin positiivinen yllätys! Voisin sanoa, että voitti luumun heittämällä!
Mitä mieltä te olette? Tykkäättekö perinteisestä luumusta vai kokeiletteko tekin jotain uutta tänä vuonna?

Nyt saa tämä koneella istuminen riittää ja siirryn keittiöön viimeistelemään tortut, jonka jälkeen häivyn vielä iltasalille, jotta jaksaa lauantain ja sunnuntain painaa töitä!
Ja toivotan päivän etuajassa hyvää itsenäisyyspäivää kaikille 

Eveliina

4 kommenttia:

 1. Apua musta tuntuu että näin sut eilen :D tai siis tulitko sä Hämeenlinnasta illalla Onnibussilla Lahteen? Jotenki näytit niin tutulta ja sit mietin pitkään missä oon sut "nähnyt" ja sit tajusin et luen sun blogia! Tai ainaki oletan et se olit sä... Olis ollu kiva tulla juttelmaanki mut en uskaltanu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi eii! :D Joo sillä klo23:00 lähtevällä bussilla tulin Lahteen! Voi vitsi kun oisitkin tullut juttelee, se matka menee nykyään niin hitaasti vaikka tunnin matka vaan onkin!

   Poista
  2. Joo just sillä :D mä tulin itseasias Turusta asti sil bussilla, voit kuvitella miten pitkästyttävältä tuntuu istuu melkein 3,5h siinä bussissa välillä Turku-Lahti :D mut on se tuntiki jo ihan kauheeta olla bussissa :D

   Poista
  3. Haha voin kuvitella :D Ehkä mua sekin siinä pitkästyttää kun yleensä on joutunut kuuntelemaan kännisten risteilijöiden hoilotuksia :D Harvemmin onneksi!

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3