18.11.2014

Vuosipäivä

// Mamma Maria // Aamupala // Jokapäiväinen välipala // Lemppari pastillit //
Heippa! Miten voikaan olla, että eletään jo marraskuun puoltaväliä? Toisaalta ihan hyvä vaan, koska pikkujoulut ja jouluaatto ovat vasta tuloillaan!

Tultiin sunnuntaina Hämeenlinnasta kotiin, koska mulla oli maanantaina lääkäri (huhheijaa, sain tuotakin aikaa odottaa kolme kuukautta). Sinänsä turha reissu, koska en saanut yhtään selvyyttä mitä mun pitäisi vaivani kanssa tehdä. Toivottavasti ei tarvitse koko loppuelämää syödä särkylääkkeitä. Täytynee käydä vielä yksityisellä, jos sieltä se vastaus tulisi. 

Tänään on mun ja T:n vuosipäivä, joten heräsin aikaisin aamulla tekemään meille aamupalaa. Myöhemmin aamupalan jälkeen lähdin salille. Taidanpa tästä lähtien jättää sykemittarin aina kotiin, koska treeni tuntui kulkevan paljon paremmin ilman sitä! Salin jälkeen söin vielä eiliset possupihvit ja menin suihkuun. Suihkussa ollessani T tuli kotiin ja alettiin selailemaan netistä Lahden suosituimpia ravintoloita missä illallistaa vuosipäivän kunniaksi. Lopulta päädyttiin Mamma Mariaan, jonka ruokalistasta löydettiin molemmille sopivat annokset. Laittauduin ja suuntasimme Mamma Mariaan. Paikka oli jälleen kerran muutamaa pöytää lukuunottamatta ihan täynnä, mutta onneksi ruoat tuli silti nopeasti. Söin kermapastaa, jossa oli mukana rucolaa, aurinkokuivattua tomaattia ja ilmakuivattua kinkkua. Ihan kuin mulle suunniteltu annos! 
Ahmittuamme annokset napoihimme, suuntasimme kotiin. Ja tässä sitä edelleen makoillaan sohvalla sulatellen pastaa ja kinkkua. Miten voi olla edelleen näin ähky olo :D

Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3