30.11.2014

Pikkujoulut 2014

 Hellurei ja hyvää ensimmäistä adventtia! Joulu se vaan lähestyy.
Mä oon nykyään tietyistä syistä aina päivän edellä ja vähän väliä joudun muistuttamaan itselleni, ettei tänään vielä ole maanantai vaan sunnuntai. Meinasin muun muassa avata jo ensimmäisen kalenteriluukun! Onneksi niin ei kuitenkaan käynyt, niin ei tarvitse pitää yhtä välipäivää suklaan syönnissä ;)
Niin kuin viime postauksessa kerroinkin, että mulle tuli keskiviikkona kutsu töihin, lähdin puolenpäivän aikoihin Hämeenlinnaan ja loppupäivä kului töissä. Illalla vielä kävelin työpaikalta mummille. Aamulla olin sopinut kahvittelevani Loviisan kanssa, joten oli taas hyvä syy käydä tsekkaamassa Goodmannin kahvitarjonta. Edelleen oon pettynyt, ettei Goodmannin kahvilat ole tunnelmaltaan kahvilamaisia. Varsinkin Coffee House. Yleensä Coffee Houseen astuessa voi haistaa ihanat erikoiskahvit ja lämpimän tunnelman. Goodmannissa et muuta haista kuin rasvankäryn, koska Coffee House ja Hesburger jakavat saman tilan...
Kahvit tuli juotua ja kuulumiset vaihdettua, jonka jälkeen lähdin ostamaan uutta laturia, koska edellinen hajosi kahden viikon käytön jälkeen. Toivottavasti nyt käy paremmin!
Kävin myös pyörähtämässä Bik Bokissa, josta löydän aina jotain kivaa! Nytkin mukaan tarttui ihana tummansininen karvaneule, joka oli tarjouksessa 9,95! Pyöristin vielä ostokseni ylöspäin niin sain lahjoitettua huimat 0,05e kehitysmaille (olisin lahjoittanut enemmänkin, mutta pyöristäminen oli mahdollista vain 5 sentin edestä :(). Bik Bokissa törmäsin entiseen luokkakaveriini Pinjaan, jonka kanssa menin vielä juomaan latet alakerran kahvilaan. Ihana nähdä pitkästä aikaa joku tuttu, kelle ei muuten osaisi edes soittaa ollessaan Hämeenlinnassa.
Pian mun täytyikin rientää takaisin mummille valmistautumaan mun työpaikan pikkujouluja varten! Pieni kiirus siinä meinasi tulla, mutta kerkesin kuitenkin! Lähdettiin hohtokeilaamaan, jonka jälkeen siirryttiin Upin saunatiloihin, jonka meidän teatterivastaava oli vuokrannut.
Meille oli myös tilattu ruoat pitopalvelusta. Ruoka oli hyvää, vaikka väärät ruoat meille tulikin. Ei kuitenkaan annettu sen lannistaa tunnelmaa. Pelailtiin PartyAliasta ja loppuillasta meno vain parani.
Siirryttiin yläkerrasta alakertaan DJ:n luo. Harvemmin saa toivebiisinsä niin nopeasti soimaan, mutta eipä siellä meidän lisäksi hirveen monta muuta ollut. Upin jälkeen ei kuitenkaan vielä väsyttänyt, joten mentiin tyttöjen kanssa Iskelmään laulamaan karaokea. Loppujen lopuksi oli aivan mahtavat  työpaikan pikkujoulut - mutta onneksi nekin ovat vain kerran vuodessa. Kiitos & Anteeksi.

Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3