7.10.2014

Viikko 40

Hellouu ja hyvää lokakuuta!

Taas vierähti viikko edellisen postauksen julkaisusta. Noh melkein voisin vannoa parantavani tapani, koska huomenna saatte vihdoin vastauksia kysymyksiinne! Jos jollakin on vielä jotain kysyttävää, niin nyt on viimeiset hetket kysyä! Postaukseen pääset tästä.

Viime viikolla kerkesin olla kotona huimat kaksi päivää, koska keskiviikkona tuli äkkilähtö takaisin Hämeenlinnaan. Torstaina ja perjantaina olin töissä, lauantaina oli palaveri. Käytiin kaveriporukalla Fresnossa. Annoksesta ei tietenkään ole kuvia, koska yleensä käyn suoraan annoksen kimppuun. Ja niin kävi nytkin. Sunnuntaina kävin Julian kanssa jätskillä ja myöhemmin moikkaamassa mummia. 
Eilisaamuna nousin silmät ristissä sängystä, koska kello 8:30 oli sovittu tapaaminen fysioterapeutin kanssa mun lonkan takia. Fysioterapeutin jälkeen lähdin tuttuun tapaan Onnibussilla kohti kotia 

Täytyy ihan miettiä mitä kaikkea tein viime viikolla, onneksi kuvat antaa hieman vinkkiä. Mulla loppu 3 viikon herkkulakko viime maanantaina ja sen kunniaksi leivoin ensimmäiset mokkapalat tässä taloudessa. Munaa ja sokeria tuli vatkattua (HUOM! käsin!!!) melkein tunti ja kyllä se tuntuikin seuraavana päivänä. Mutta ai että. En ole ennen tehnytkään noin hyviä mokkapaloja ja aika äkkiä ne katosi kaikkien suuhun. 

Tänään on tarkoitus tehdä valmiiksi muutama postaus teitä varten (pientä sisustusaiheista postausta tulossa vastauksien lisäksi), käydä lenkillä, tehdä ruokaa ja ehkä myös siivota. 

Nauttikaa seuraavasta kuvapläjäyksestä ja hyvää viikonalkua!

Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3