10.10.2014

Ruokaintoilija

Jee taas on perjantai! Tosin mun kohdalla se kertoo, että on aika tehdä taas töitä. Jälleen vietetään perjantai ja lauantai töiden parissa. Lauantaina onneksi pääsee nauttimaan itse viikonlopusta Annukan synttäreillä! Hämeenlinnan alueella alkoi tänään syysloma, jonka ansiosta vietän koko ensi viikon Hämeenlinnassa palvellen lomalaisia leffateatterissa. Lisäksi mulla on tiistaina ajokortin kakkosvaihe ja suoraan sanottuna mua hirvittää se, koska viimeisen kahden vuoden aikana manuaalivaihteista autoa ei ole tullut ajeltua yhtä paljon kuin automaattivaihteista. 

Oon ihmetellyt kuinka musta on kuoriutunut muuton jälkeen kunnon jauhopeukalo, jota ei ennen kiinnostanut ollenkaan leipoa tai tehdä ruokaa. Nyt mä suorastaan nautin siitä ja on hirveen kiva tehdä joka päivä ruokaa, vaikka se olisikin vaan se perinteinen makaronilaatikko.
Tiistaina tein jälleen mozzarellakanaa, mikä on tällä hetkellä iha lempparia! Superhelppo tehdä eikä maksa maltaita. Salaatin teon suhteen olin todella laiska, joten pilkoin lautaselle vain kurkkua ja luumutomaatteja. Keskiviikkona innostuin jälleen leipomaan! Vuorossa oli vadelma-mustikka-muffinsit, tosin hieman terveellisempänä versiona. Yli puolet valkoisista jauhoista korvasin proteiinijauheella, voin kookosöljyllä, sokerin stevialla ja kananmunista lisäsin vain valkuaiset. Että tuli hyvää ja näitä herkkuja tulee varmasti tehtyä tulevaisuudessa enemmänkin!
Alkuperäinen ohje vadelma-mustikka-muffareiden tekoon löytyy kotikokki.fi -sivustolta :)

Juuri ripsihuollosta tulleena ajattelin tehdä jonkin näköisen välipalan vadelmista ja rahkasta.
Nauttikaa viikonlopusta 


Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3