26.10.2014

M&E synttärijuhlat

Eilen illalla juhlittiin meidän ihanan Miljan ja hänen poikaystävänsä synttäreitä. Milja oli jälleen kerran vuokrannut mökin, missä vietettiin nyt kolmatta vuotta peräkkäin hänen synttäreitä. Päätettiin Roosan ja Essin kanssa ostaa yhteinen lahja, eikä ollut loppujen lopuksi vaikeaa päättää kauppaa mistä lahja ostaa. Lopulta päädyttiin Ted Bakerin ihanaan jewellery caseen.
Lahjanoston jälkeen jäätiin vielä kahville vaihtamaan kuulumiset. Koska mulla oli palkkapäivä, päätin repäistä ja vetäistä juustokakkua ja jäälattea naamaan. Ja oli muuten hyvää! Onneksi juustokakkua ei saa joka päivä niin ei voi ikinä kyllästyä!
Kahvittelun ja kaupassa käynnin jälkeen tulin ruokkimaan ja lenkittämään Oscun. Koska en halunnut viettää iltaa yksin kotona, lähdin tuhlaamaan aikaa Roosalle ja ihan hyvä niin, koska me keksittiin Roosan synttäripippaloille aivan loistava teema! Mutta pidetään se vielä salassa ;) Lopulta jutskailu ja suunnittelu venyi melkein keskiyöhön, joten oli aika lähteä kotiin nukkumaan.

Aamulla herätessäni mulla oli kamala vaatekriisi (as always) mitä laittaisin Miljan synttäreille päälle. Koska aikaa oli vielä paljon, kävin nopeasti kiertämässä muutamat vaatekaupat ja Seppälästä mukaan tarttui kivannäköinen harmaa peplumpaita, joka sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Mun harmikseni unohdin kaikki korvikset Lahteen, joten sain tyytyä mun rannekoruun, mikä toi onneksi vähän väriä asukokonaisuteen. Pidin myös meikin suht' maltillisena.
Liida oli leiponut suklaamoussekakun, jota olin odottanut siitä lähtien, kun Loviisa kertoi, kuinka hyviä Liidan tekemät kakut onkaan. Ja voi luoja. En ole ikinä syönyt niin hyvää suklaamoussekakkua. Vaikka en olekaan suklaahullu, niin tämä kakku nousi ehdottomasti mun top ykköseksi! Taidettiin me jo alustavasti sopia Liidan kanssa, että hän leipoo myös mun synttäreille kakun (jos saan aikaiseksi järjestää) ;) 
Oli myös taas aika ottaa ryhmäkuva meistä neljästä. Kuvia kertyi puhelimeen lähes sata 
 ja uskalsin julkaista vain yhden. Kuinka mahdotonta onkaan ottaa iPhonen etukameralla ryhmäkuva, jos kuvaan pitäisi mahtu enemmän kuin kaksi ihmistä. Eilisen jälkeen sain taas huomata, kuinka etuoikeutettu oon, kun saan omistaa kolme näin ihanaa ystävää.

Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3