10.9.2014

Tyttöjen ilta

Hellouu!

Yritän saada muokattua mun kuvia, mutta eihän tästä mitään tule, kun olen puhelimeni 4G:n kuluttanut loppuun. Hassua, kun mulle kuitenkin sanottiin sopimusta kirjoittaessani, että se on rajaton. Joudutte siis tyytymään normaalia pienempiin kuviin, ellei netti ala jostain syystä pelittämään. (EDIT: ALKOIHAN SE!!)

Lähdettiin T:n ja Assun kanssa viime perjantaina tuttuun tapaan Hämeenlinnaan viettämään viikonloppua. Oltiin sovittu vakkarityttöporukalla treffit meillä. Päätin viimeistä kertaa tänä "kesänä" laittaa sortsit jalkaan, koska koko päivä oli ollut tosi lämmin. Nopeasti iltaa kohden tuli kuitenkin jo aika vilpoinen.
Syötiin mahamme täyteen tortilloja, irtokarkkeja ja sipsiä, jonka jälkeen mentiin mahat turvoksissa lillumaan meidän ulkoporealtaaseen, joka saatiin vihdoin korjattua (miten taas sattuikaan olemaan koko kesän pois käytöstä?)! Altaassa vierähti kolme tuntia kertaillen vanhoja ja päivitellen uusia tapahtumia. Kaikki viimeaikainen masentuneisuus yksinäisyydestä oli kadoksissa. Kuinka onnekas mä oonkaan, kun mulla on kolme noin ihanaa ystävää. Mun mielestä parhaat ystävyyssuhteet on sellaisia, jotka kestävät monen kuukauden tauon, mutta silti jälleennäkemisen aikaan tuntuu, kuin olisi nähnyt viimeksi eilen.
Kuinka monessa kuvassa a) mulla on suu ammollaan b) näytän peace-merkkiä? :D
Kuinka huvittavaa muistella, että meidän täytyi taas ottaa noin 100 kuvaa eri paikoissa ja asennoissa, jotta löytyisi YKSI kuva minkä kaikki hyväksyisi Instagramiin. 

Lauantaina iltapäivä ja ilta meni töissä, mutta onneksi Essi tuli vielä pitämään mulle seuraa altaaseen. 
Myös sunnuntai meni töissä. Lisäksi päätin T:n kanssa, että aloitetaan 3 viikon herkkulakko, eli ei karkkia, normilimuja (sallin zerokokiksen, ei mun pää muuten kestäis), sipsiä, keksejä, jätskiä tai roskaruokaa. Mun onnekseni sain myös Miljan mukaan! 

Mun oli tarkoitus jäädä Hämeenlinnaan vajaaksi kahdeksi viikoksi mun yo-uusintojen takia. Uusin äidinkielen ja englannin, koska tiedän, että voin kirjoittaa niistä paremmat arvosanat kuin keväällä. Maanantaina oli englannin kuuntelu, mikä oli noin 100 kertaa helpompi kuin keväällä. Ehkä siksi tuntui niin helpolta, koska kevään englannin yo oli todella vaikea. Kuulin kuitenkin työkaverilta Onnibussista, joka kulkee myös Hämeenlinna-Lahti välillä. En ymmärrä miten niiden bussiliput voi olla niin edullisia. Niinpä ostin samantien meno-paluu -liput. Bussi oli eilen 00:00 aikoihin Lahdessa ja huomenna lähden illalla takaisin Hämeenlinnaan, koska perjantaina on äidinkielen tekstitaidon yo. 
Onko täällä muita tänä syksynä englannin ja äidinkielen kirjoittajia? Mitä mieltä olitte maanantain kuuntelusta?

Pikkuhiljaa voisin raahautua salille ja sen jälkeen kauppaan, koska jääkaappi on näemmä aivan tyhjä (elääkö toi mies pelkällä meetwurstilla?).

Hyvää viikonjatkoa!

Eveliina


4 kommenttia:

 1. sulla on aivan ihana kukkapaita :) ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Se on kyll yks mun kesän lemppareista :)

  VastaaPoista
 3. Hei mimmone toi onnibussi oli? Ja tiekkö voiks siihe ostaa lippui vaa netist?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan normi bussi oli, vaikka vähän pelkäsinkin kaikkien "kauhujuttujen" takia. Mukavat kuskit ja kiva että menee suoraan Hämeenlinnasta Lahteen eikä esimerkiksi pysähdy Lammilla tai muualla :) lisäks busseissa on ilmanen wi-fi!! ;)

   Netistä pystyy ostaa vaan liput :)

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3