30.9.2014

Tytöt lähti tanssimaan

Huomenta!
Viikon tauon jälkeen on taas mukava palata bloggaamisen äärelle. 
Tosiaan tulin viime keskiviikko-torstaiyönä takaisin Lahteen, mikä oli ihanaa. Vihdoin pääsin taas köllöttelemään omalle sohvalle. Ja siivoamaan. En tiedä mistä se johtuu, että tykkään siivota kotona, mutta porukoiden luona pelkästään tiskien laittaminen tiskikoneeseen tuntuu ihan mahdottomalta tehtävältä :D Tosin ykspäivä halusin imuroida keittiön, mutta eihän meillä ollutkaan enää imuria, joten sekin homma jäi sitten siihen.
Sain nauttia kokonaiset 24 tuntia Lahdessa, jolloin lähdettiin samalla porukalla taas (jep.. taas) Hämeenlinnaan. Tällä kertaa mulle oli kuitenkin sovittu tekemistä lauantai-illaksi.
Lähdettiin tyttöporukalla juhlistamaan yo-uusintojen loppumista (haha mikä syy). Homma meni sillä tavalla, että aloiteltiin Essin luona ja tehtiin mojitoo mikä on niiiiin superhyvää. Myöhemmin lähdettiin vielä kaverille, josta suunnattiin sitten porukalla keskustaan.
Tuntien päästä oli aika suunnata kotiin nukkumaan.
Aamulla olo oli mitä oli ja mulla oli kamala pizzanälkä, mutta eihän äiti tietenkään käynyt ostaa mulle pizzaa vaan puputti mulle salaattia. Just.
Palataan vielä viime torstaihin. Odotettuna palkkapäivänä päätin suunnata Trion Tigeriin ostamaan pieniä härpäkkeitä mitä ikinä meiltä vielä puuttui. Lisäksi löysin sieltä kauan etsimäni siivilän, joka maksoi vain kolme euroa!!! Muualla kyseinen kapistus maksoi vähintään seitsemän euroa - jopa Ikeassa. Lisäksi löysin tuollaisen supersöpön kakkutarjottimen, sydämenmuotoisia mittakauhoja(/lusikoita?) plus sitä sun tätä. Pisteenä i:n päälle, löysin porukoilta sydämenmuotoisia cupcake-muotteja. Ei ole vaikea arvata mitä mun tupareissa syödään ;)
Eilen nukuin mahdollisimman pitkään ja söin aamupalan vasta kahdeltatoista. Puoltoista tuntia selailin taas avoimia työpaikkoja ja lähettelin hakemuksia sinne tänne. Sen jälkeen selailin netistä erilaisia ruokareseptejä, koska mulla ei ollut mitään hajua mitä kokata. Lopulta päädyin tekemään broilerisuppilovahveropastaa, koska suppikset oli pakko käyttää jotenkin. Ja ne sopi pastaan loistavasti. Ruoan jälkeen lähdin lenkille, jonka aikana pysähdyin ehkä vähän turhan monta kertaa ihastelemaan maisemia ja räpsimään kuvia. Kyllä Lahdestakin löytyy todella kauniita paikkoja, jos vaan osaa avata silmänsä.

Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3