16.9.2014

Tired Of Being Sick

Heippa!

Viidettä päivää viedään kipeänä. Ei oo pitkään, pitkään aikaan ollut mikään pöpö näin sisukas ja pitänyt mut noin 20 tuntia päivästä makuuasennossa. Maanantaina fiilis oli jo ihan hyvä, mutta jostain syystä eilen illalla olotila paheni. Lopulta äänikin lähti. Johtuu varmaan satunnaisista kauppareissuistani, joihin en ilmeisesti ole pukenut tarpeeksi päälle. Hyvä minä. 
Lisäksi kävin puolituntia sitten taas kaupassa (mikä tuntuu taas heti kropassa), koska unohdettiin ostaa eilen jauhelihaa tämän päivän makaronilaatikkoa varten ja mun oli aivan pakko saada teetä. Mikään ei helpota mun oloa yhtä paljon kuin vihreä tee (ja strepsilsit). Plus myös se, ettei mun ole tarvinnut tehdä mitään kotitöitä muutamaan päivään - kiitos T:n 
Vihdoin kuitenkin nenä alkaa aueta ja niistämisestäkin tuntuu olevan jo jotain hyötyä. En siltikään sanoisi, että olisin parhaimmillani. Ja mikä parasta, huomenna täytyisi olla skarppina englannin yo-kokeessa *peukku*. Saa nähä mitä siitäkin tulee vai tuleeko yhtikäs mitään.
Onko teillä jotain ihmevinkkejä flunssan karkottamiseen?

Ja muuten, minkä takia mä oon edes yrittänyt muokata mun postauskuvia muokkausohjelmalla, joka on kokonaan netissä, kun mulla olisi GIMP, joka ei edes vaadi nettiä toimiakseen? Huomaa, että tää flunssa pehmittää aivotkin, kun vasta nyt tajuan tänkin asian.
Nyt lähti toinen kupponen ihanaa vihreää teetä. Koska nyt mulla on jopa ihan hyvä olo, voisin alkaa väsäämään elämäni toista itsetehtyä makaronilaatikkoa (oon aina luullu, että sen tekeminen on hirveen vaikeeta ja työlästä - ja pah)!

Muuten! Lähipäivinä on taas aika esitellä mun kuukauden suosikkikauneustuote! Paitsi että tän kuun suosikkeja on enemmän kuin yksi! Vink vink (....meitä on kaksi)

Hyvää tiistaita ja tsemppiä kaikille huomiseen enkun yo-kokeeseen! 

Eveliina

2 kommenttia:

 1. Voi eve!! Toivottavasti paranet pian 😚ei liity mihinkään tässä postauksessa, mutta teillä on musta älyttömän kauniit lattiat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos😚 toivotaan, että alkaa pikkuhiljaa helpottamaan.
   Pakko myöntää että ne on kyll aika ihanat! 😄

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3