21.9.2014

Pikkulauantai

Huomenta!

Keskiviikkona oli toiseksi viimeinen yo-uusintakoe ja silloin oli vuorossa englannin kirjallinen koe. Fiilikset kokeen jälkeen oli hieman sekavat, mutta itsevarmemmat kuin keväällä. Toivotaan, että arvosanaa saataisiin nostettua edes yhdellä!

Tiistaina sovin extemporee Miljan kanssa, että lähdetään enkun yo:n jälkeen Lahteen viettämään tyttöjen päivää ja myöhemmin myös iltaa. Käytiin ostamassa Miljalle uudet korkkarit Triosta, jonka jälkeen käytiin syömässä Arnoldsin bagelit, joita en ollut ennen maistanut. Onneksi oli positiivinen yllätys! 
Bageleitten jälkeen rojahdettiin väsyneinä meidän sohvalle ja keitettiin kahvit ja teet ja katseltiin Leijonan luolaa ja Mastercheffiä. 
"Pienen tauon" jälkeen alettiin laittautumaan iltaa varten. Ärsyttää miten vähän mulla on baariin ja juhlimiseen tarkoitettuja vaatteita, jotka sopisi syksyyn/talveen. Mulla on vaan mustia tai sinisiä housuja/farkkuja ja tylsiä paitoja, jotka sopii paljon paremmin kesäjuhlimiseen ja ruskettuneeseen ihoon. Sitä paitsi kesällä vaatetus on muutenkin paljon rennompaa - myös baarissa. Noh, ehkä seuraavan isomman palkan tullessa voisi palkita itsensä muutamilla uusilla vaatekappaleilla.
Anywayyyyy, laittautumisen jälkeen suunnattiin Tivoliin, koska kumpikaan meistä ei ollut ennen käynyt siellä. Puoltoista tuntia jaksettiin tanssia ja "riehua", jonka jälkeen lähdettiin hakemaan T:tä ja Assua kotiin. Tosiaan hieman erilainen baarireissu tällä kertaa, mutta enpä muuta olisi toivonutkaan tässä tilanteessa. Saipahan pitkästä aikaa laittaa naamaan jotain muutakin kuin kosteusvoidetta.

Torstaina heräsin vasta kymmenen aikoihin. Aamupalaksi oli ensimmäistä kertaa mikropuuroa ja vihreetä teetä, koska ruispalat oli ihmeellisesti kadonnut kaapista eikä kauppaan jaksanut lähteä. Ennen Hämeenlinnaan lähtöä käytiin vielä Amarillossa syömässä makoisat vuohenjuustopastat - nam! 

Eveliina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3