13.9.2014

Leffaperjantai

Huomenta!

Tänä aamuna heräsin jo toista aamua peräkkäin toinen sierain tukossa ja suu kuivana kuin Sahara.
Hienoa.

Tulin torstai-iltana porukoille jälleen yöksi. Nukuin todella huonosti. Aamulla oli äidinkielen tekstitaidon koe, mikä ei olisi voinut mennä huonommin. En tiedä vaikuttiko huonot yöuneni jäätymiseeni, mutta en saanut kertakaikkiaan mitään järkeenkäyvää tekstiä konseptille. Noh, saapahan sensorit hieman piristystä päiväänsä lukiessaan mun kirjoitelmia.
Onneksi kuitenkin englannin kuuntelun alustavat pisteet oli tullut ilmoitustaululle nähtäväksi ja sain ilokseni huomata, että korotin yli kymmenellä pisteellä kevään kuuntelusta! Keskiviikkona on vuorossa englannin kirjallinen koe.

Kokeen jälkeen lepäilin hetken sängyssä ja söin äidin tekemää lasagnea (nam nam nam) ja paistoin jälkkäriksi banaaniplättyjä.
Viiden aikaan lähdin Essin kanssa teelle kuluttamaan aikaa ennen kuin lähdimme leffaan katsomaan  As Above/So Below -elokuvaa. Essin kanssa uskallan jakaa kamalimmat kauhuleffahetket - huivin läpi katsottuna. Tämäkin leffa tuli katsottua huivin läpi, mutta kokonaisuutena ihan hyvä kauhuleffa lukuunottamatta muutamaa hieman outoa kohtausta.

Ennen leffaa käytiin P&S:ssä ostamassa leffaherkut, koska mähän en karkkia kolmeen viikkoon syö,  ostin cashewpähkinöitä ja GuestBarin mitä maistoin ekaa kertaa. Vähän epäilytti toi maku, koska en oo aikaisemmin tykännyt suklaapainoitteisista proteiinipatukoista, mutta voi että! En enää ihmettele hetkeäkään miksi kaikki jenkkifitheebot kehuu näitä niin paljon. Patukalla oli hintaa 3,95e mikä on kyllä kamala hinta proteiinipatukasta, mutta en vaan voinut vastustaa ja hyvä niin!
Onko täällä muita GuestBar-faneja? Mikä on teidän lempparimaku?
Jatkan tästä postauksesta heti seuraavaan ja kerron teille kuinka tehdä ihanan raikasta ja kevyttä kiivisorbettia! Odotelkaa siis vielä hetki!

Eveliina

2 kommenttia:

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3