Siirry pääsisältöön

Sisustushuumaa

Iltapäivää sunnuntailöhöilijät!
 Muhun on iskenyt tosi kova sisustusbuumi! Mikä on tässä taloudellisessa tilanteessa aika huono juttu (hehe). Ensimmäistä kertaa muutin pois kotoa ja nyt pieni unelma on toteutunut (tai toteutumassa, eihän tää nyt vielä ihan kodilta näytä), kun oon päässyt sisustamaan ihka omaa kotia. Tylsät illat kuluu pääosin Pinterestiä selaillessa, sieltä oonkin kaikki kivoimmat sisustusideat löytänyt!

Meillähän pääosin väriteemana on harmaa ja valkoinen. Koska en halua kuitenkaan tyytyä pelkkiin neutraaleihin väreihin, päätin tuoda sisustukseen lisää kontrastia turkoosilla.
Pinterest
Eilen sain vihdoin luvan tilata verhot (tais T:täkin alkaa nyppimään, että kämpässä joutuu päivisin pitää aurinkolaseja päässä) Jotexilta. En ollut ennen kuullutkaan koko sivustosta, ennen kuin mun mummi vinkkas siitä. Sinänsä kävi hyvä tuuri, että kaikki verhot oli -30% alennuksessa ja lisäksi uutena asiakkaana sain nopean toimituksen ilmaiseksi :)
Löysin aivan täydelliset liukuvärjätyt verhot! Toivotaan vaan, että värit olisivat todellisuudessa hieman kirkkaammat. Nuo eivät kuitenkaan ole liian huomiotaherättävät, kun mukana on myös valkoista.
Jotex
Me myös löydettiin sohva! Käytiin monessa eri sohvaliikkeessä, jonka jälkeen T löysi hänelle täydellisen sohvan. Alkuperäinen kangas oli ihan järkyttävä (beige). Mun onneksi samaa sohvaa oli saatavilla myös harmaalla kankaalla. Eipä siinä kauaa tarvinnut miettiä otetaanko, kun hyvä diilikin syntyi. Meidän kuulu saada sohva maanantaina, mutta perjantaina sohvan saapuessa liikkeeseen, se oli saanut hieman osumaa kuljetuksessa, joten päätettiin odottaa vielä ensiviikko uutta, ehjää sohvaa.
Ah en malta odottaa, että pääsen rojahtamaan omalle sohvalle.
Masku
Pinterestiä selaillessa oon myös innostunut itsetehdyistä sisustusjutuista! Pinterestistä löytyy todella paljon erilaisia DIY-sisustusideoita, kun hakukenttään laittaa hakusanoiksi #DIY ja #DECORATION. 
Viimeisin innostus syntyi, kun näin kuvan makuuhuoneesta, jonka sängynpääty oli tehty kuormalavasta (..trukkilavasta, perunalavasta, mikskä sitä kukin kutsuu). Loppujen lopuksi tuollainen ei olisi edes vaikea väsätä, jos vaan osaa käyttää hiomapaperia ja pensseliä. Ensin ihastuin ihan perinteiseen puunväriseen lavaan, mutta T:n tyrmäyksen takia unohdin sen ja siirryin valkoiseen. Itseasiassa semmoinen sopisikin paremmin meidän sisustukseen. Mitäs mieltä te olette kuormalavojen uudelleenkäytöstä sisustuksessa? Monet on ainakin hehkuttaneet sohvapöydistä, jotka on tehty kuormalavoista, mutta vaihtoehtoja löytyy monia! 

Pinterest 
http://www.99pallets.com/pallet-headboards/40-recycled-diy-pallet-headboard-ideas/
Mutta nyt loppuu selittäminen, tässä vielä muutama sisustusjuttu mitkä vaan pahentaa mun sisustusbuumia!

Asko (todellisuudessa kellon tausta on enemmän limevihreä kuin luonnovalkoinen)
Asko
Asko
Jotex
Hyvää sunnuntainjatkoa!

Eveliina

PS. Ihan huippua! Tätä blogia on katsottu jo yli 10 000 kertaa! 

Kommentit

  1. Ihania sisustusideoita! Meilläkin muutto oli kolme viikkoa sitten ja vaikka siellä näyttää ja tuntuu kodilta, muutamia tärkeitä juttuja puuttuu mm. tuo sohva ;D Paljonko tolla teidän omalla oli hintaa? Tänään saatiin onneksi olkkariin/keittiöön lamppu ja sitä sohvaa ja muutamaa hyllyn kiinnittämistä lukuunottamatta on koti valmis :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meidän sohvan alkuperäinen hinta taisi olla 849e ja se oli alennettuna noin 650e, mutta en sitten tiedä sitä lopullista hintaa minkä T sai sovittua myyjän kanssa :D
      Mekin ollaan onneksi kaikki perusjutut saatu kohilleen - lukuunottamatta sohvaa. Oon vaan ite niin kamala perfektionisti ni en saa rauhaa kunnes oon täysin tyytyväinen asunnon sisustukseen :D

      Poista
  2. Ihania ideoita! :) Sisustaminen on niiin ihanaa ja nyt syksyn tullen tekis myös mieli sisustaa meidän asuntoa, mutta opiskelijan kukkarolla mitään kovin suuria muutoksia ei saa aikaan. Jotain pientä aion kuitenkin hankkia, mutta jääköön nähtäväksi vielä, että mitä! Ja noi kuormalavat ja niiden käyttö sisustukseen on niin cool mun mielestä :) Itse haluaisin niistä sohvapöydän, mutta pitäis löytää puolikkaan kokoisia, sillä en halua, että ne on olkkarin silmäänpistävin osa! Tsemppiä sisustamiseen! Ja ennen kaikkea malttia, hiljaa hyvää tulee :) Ollaan asuttu tässä nykyisessä asunnossa puoltoista vuotta, ja silti tuntuu, että ei oo täysin valmista koskaan!

    http://henspeslittlethings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihana sohva! Ja itse oon aivan hulluna noihin vanhoihin rukkilavoihin, niistä saa väännettyä sohvaa sun muuta ihanaa. Meillä puu on muutenkin yksi (tärkeimmistä) sisustuselementeistä :) ensi kotia sisustellaan täälläkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi puiset yksityiskohdat sisustuksessa on kans ihania! Voin vaan kuvitella kuinka ihanalta teidän kämppä tulee näyttää :)

      Poista
  4. Oi aivan ihana tää sun blogi! Muutin kans poikaystävän kanssa 4 kuukautta sitten ensimmäiseen omaan kotiin. Sisustaminen on ollut kyllä niin ihanaa, kun saa yhdessä päättää kaikesta ja kodista on tullut juuri meidän näköinen :)

    http://amandajosefiina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiiiitos paljon! <3
      Tää on kyll ihanaa, mut ehkä oon vähän liian innostunut tästä sisustamisesta ja tuntuu et olis hirveen kiire saada kämppä valmiiks vaikka todellisuudessa hiljaa hyvä tulee ;) Onnea teillekkin "uuteen" kotiin!! :)
      Käyn kurkkaamassa blogis :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka tehdä valopallot?

Moikka! Vihdoin pääsin tämänkin postauksen kimppuun, joita monet teistä ovatkin jo odottaneet! Tein loppusyksystä itselleni valopallot, joista olin jo pidemmän aikaa haaveillut. Alunperin olin ostamassa valmiit valopallot, mutta lopulta päätin tehdä ne itse. Harmikseni en tekohetkellä tajunnut ottaa kuvia itse prosessista, mutta onneksi Pitsiä ja piikkilankaa -blogin Senja antoi minulle luvan lainata hänen kuviansa. Itseasiassa taisin juuri itsekin ottaa mallia hänen kuvistansa valopalloja tehdessä. Ja syy minkä takia en itse alkanut väsäämään palloja uudestaan oli se, että liima aiheutti ikävän allergiareaktion (minä tyhmänä kun unohdin hankkia suojakäsineet) , enkä halunnut, että käsieni iho kuoriutuisi kokonaan pois. Mutta mennään asiaan! 1. Tarvitset paperinarua, vesi-ilmapalloja (HUOM! älä unohda pumppua niin kuin minä, näin vältyt ylimääräisiltä ravaamisilta kaupassa -.-),  erikeepperiä/muuta liimaa (Itse käytin Tigerista ostettua perus askarteluliimaa) , led-valosetti

Ylppärit

Päivää! Ovatko kaikki jo selviytyneet viikonlopusta? Mulla oli erittäin tapahtumarikas ja roskaruoantäyteinen viikonloppu, mutta silti innokas uuteen viikkoon.  Perjantaina oli muuttopäivä ja koko päivä meni roudatessa tavaraa ja myöhemmin tavaroiden purkaminen jatkui yöhön asti. Lauantaina herättiin pirteinä uuteen iloiseen päivään, koska tiedossa oli Loviisan ylioppilasjuhlat, joista oltiin puhuttu ainakin  kaksi vuotta. Juhlat oli loistavat kaikinpuolin. Söin maailman parasta suklaakakkua ja tzatzikia siihen asti kunnes oli pakko lopettaa, että muillekin jää. Mulle valikoitui päälle ihana ihonmyötäinen värikäs kuosimekko, jonka viime tipassa löysin FB-kirpparilta. En edes muista kuinka kauan oon etsinyt tuon tyylistä mekkoa ja vain muutama päivä ennen juhlapäivää, tämä kaunokainen tuli eteeni. Ja vain 14 eurolla?! Hallelujah FB-kirpparit! Hiusten kanssa mulla oli pientä kriiseilyä, koska halusin kampauksen, joka näyttää hyvältä koko päivän aamun pikkutunneille asti, mutta o

Kesäinen meikki oranssinpunaisella punalla

Hellouu! Voi jumankekka mikä tappelu käytiin koko eilisen päivän aikana, kun en millään meinannut saada videota tallennettua koneelle, kun iMovie herjasi jatkuvasti kovalevyn olevan täynnä. Noh ongelma kuitenkin saatiin lopulta ratkaistua. Pahoittelen jo etukäteen hieman masentuneesta olemuksestani, videonkuvaamista edeltävät tapahtumat taisivat olla vielä liian pinnalla. Lupaan petrata ensi videossa :) Muistakaa HD! Ja nauttikaa videosta <3 Videossa käytetyt meikit: Pohjustus: - EOS Passion Fruit -huulirasva - Kicks Blur Primer -pohjustusaine Meikkipohja 1: - Garnier BB-voide sävyssä LIGHT - Joe Blasco keltaiseen taittuva peiteväri. Niinkuin videosta huomaa, takakansi niin kulunut, ettei sävyä näe. - Joe Blasco meikkivoide sävyssä Olive Beige 2 Kulmat: - Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävyssä Dark Brown - Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax sävyssä Harmaanruskea 2 Meikkipohja 2: - Joe Blasco irtopuuteri sävyssä LIGHT - H&M:n poskipuna säv