18.8.2014

Let me see your hands

Holaa!!

Lähdin torstaina kotoo kotiin, koska seuraavana päivänä oli tarkoitus lähteä Helsinkiin Weekend Festivaleille. Kuinkas moni teistä oli kyseisillä festareilla?
Torstai-perjantai -yö oli ensimmäinen yö omassa kodissa, eikä se oikein sujunut sillä tavalla miten olin sen kuvitellut. Asunnossa oli edelleen noin 25-27 astetta lämmintä, ikkunaa oli pakko pitää auki, vaikka sekin piti laittaa myöhemmin kiinni melun takia. Lopulta uni tuli vasta puolikolmen aikoihin. Herätys oli asetettu kello kahdeksaksi, koska mulla oli työhaastattelu kymmeneltä.
Työhaastattelun jälkeen juoksin suihkuun ja aloin pakkaamaan viikonloppua varten. Vaikka kuvittelin, että mulle tulisi kamala kiire junaan, olin noin kolmessakymmenessä minuutissa valmis, joten päätin käyttää viimeisen tunnin syömiseen ja siivoamiseen. Käsittämätöntä, että käytin silti puhelimen navigaattoria, että löydän varmasti tieni rautatieasemalle, vaikka oon aina tiennyt kuinka sinne mennään :D
Pasilaan saavuttua jouduin odottamaan Essiä noin 20 minuuttia, jonka aikana selailin ratikka- ja bussiaikatauluja, kuinka päästä Haagaan hotellille. Lopulta päädyttiin taksiin....
Hotellin, toisen taksin, lipunvaihdon ja jonotuksen jälkeen ilmeet näytti tältä.
Lauantaina herättiin jo puoliyhdeksän ja suunnattiin kauan odotetulle hotellin aamupalalle, ai että sitä ruoan määrää! Nam nam nam!
Huone luovutettiin kahdeltatoista ja vietettiin muutama tunti Helsingin keskustassa. Neljän jälkeen suunnattiin alueelle ja bussi lähti Lahteen kello 23:30.

Hyvää alkavaa koulu- ja työviikkoa (ja joillekin alkavaa lomaviikkoa ;))

Eveliina

HUOM! Mä haluan lisää niitä kysymyksiä!! Nyt porukka rohkeesti kyselemään!!
Kysymyspostaukseen pääset tästä

5 kommenttia:

 1. Mä olin tuolla perjantaina:) oli kyllä mahtavat festarit pakko myöntää:) tosi hyviä kuvia oot saanu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni! Munkin mielestä joka vuosi on parempi, paitsi että kävijämäärästä miinusta :( Iha karseeta ku tuolla ei voinu lauantaina kävellä vapaasti ku täyty kokoajan väistää kaikkia..

   Poista
 2. Voi olisin niin halunnut itsekin olla tuolla!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kuka tuo on? Et oo aiemmin kirjottanut tosta Essistä, onko joku Lahden tuttavuus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi on mun paras kaveri Hämeenlinnasta :) syy miks hänestä en ole blogin puolella kirjoittanu on se että emme ole nähneet enää samalla tavalla kuin ennen kiireiden takia :)

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3