19.8.2014

Elokuun suosikki: Chanel Rouge Allure

Moikka!

Eilen ei oikeen juttu luistanut, joten kokeillaanpa nyt uudestaan. 
Päätin esitellä teille mun ei-niin-uutukaisen kaunokaisen - Chanelin Rouge Allure -huulipunan (sävy 96).Nähtyäni jollakin julkkiksella oranssiin taittavan punaisen huulipunan, olin aivan myyty. Mun oli pakko saada sellainen. Noin kuukauden etsinnän jälkeen löysin sen, kun olin katsomassa asuntoja Lahdessa. Huulipunalla oli hintaa vähän päälle 40e, mikä on ihan järkyttävä hinta huulipunalle, mutta voin sanoa, että tää varmasti maksaa itsensä takaisin enkä hetkeäkään ole katunut ostosta.

Parhaimmalta oranssiin taittuva punainen huulipuna näyttää ruskettuneella iholla (aaaah!!), jolloin se korostaa rusketusta samalla tavalla kuin esimerkiksi neon-värit. En kuitenkaan käyttäisi kyseistä huulipunaa, jos ihoni olisi erittäin vaalea (kuten talvella) tai muuten vaan kalpea, koska se vain korostaisi kalpeutta entistä enemmän. 
Kuva: http://www.examiner.com/trendy-products-in-baltimore/celebrities-wearing-orange-lipstick-picture?slide=35795986
Heti huulipunan ostettua, oon käyttänyt sitä melkein joka kerta, kun oon meikannut. Kerran lähdettyäni töihin, päätin olla laittamatta kyseistä huulipunaa, koska se ei sopinut mun mielestä mun asuun - se oli virhe. Tunsin itteni niiiiiin meikittömäksi. Niin kauan kun mulla näkyy rusketus naamassa, niin näkyy myös Chanel huulilla.

Syy minkä takia rakastuin tähän huulipunaan niin paljon on se, että oon pitkään yrittänyt löytää jotain erilaista, minkä kautta voisin tuoda enemmän itseäni esille. Tämä oli ehdottomasti se. Kertaakaan ei ole tuntunut, että olisiko liikaa meikkiä naamalla, koska huulilla on kirkasta punaista - päinvastoin. Kuinka näin pieni asia voikaan näin paljon kohottaa itsetuntoa ja -varmuutta.

Tosta syystä Chanel on ehdoton elokuun suosikki.

Eveliina

6 kommenttia:

 1. mulle on kans toi punanen huulipuna tullu erittäi rakkaaks tässä vuoden aikana :D lähes aina kun on meikkiä niin on punasta huulipunaaki. Harmi vaa ku pitää näillä vesisadekeleillä fillaroida kouluu ni ei viiti hirveesti meikatakaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Huulipuna vaan jäis huuliin :D

   Poista
 2. Sopii todella hyvin sulle tuo sävy! Muutenkin meikki näyttää ihanan raikkaalta ja kuulaalta. Mitä pohjustustuotteita sulla on käytössä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kiitos! Mulla on käytössä sekä Studio Secretsin primeri ja Smashboxin foundation primer, joita vaihtelen aina fiiliksen mukaan :)

   Poista
 3. Toi on kyllä täydellisen värinen!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3